Om Skærbæk Gulvbelægning

Om os

Din professionelle gulvlægger

I gennem mere end 12 år har Nikki Larsen, ejer af Skærbæk Gulvbelægning, arbejdet som professionel gulvlægger. Han har derfor mange års erfaring med at hjælpe kunder med at finde den helt rette gulvtype til rummene i deres hjem eller virksomhed. Har du brug for rådgivning om nyt gulv som privat- eller erhvervskunde?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Skærbæk Gulvbelægning

I 2020 startede Nikki Larsen Skærbæk Gulvbelægning, hvor han kører ud til kunder i hele Danmark – og især Sønderjylland. Det vigtigste i gulvlæggerfirmaet er, at du som kunde får netop dét, du ønsker og som passer til stilen i dit hjem eller virksomhed. Derfor er det vigtigt for os at få en snak med dig og se rummet, så vi kan finde netop det gulv, der er det perfekte match. Vi skræddersyer løsninger til dig. Regn også med, at du får en fleksibel gulvlægger, der er til rådighed 24/7. Vi arbejder gerne aften og weekend, hvis det passer med dine planer.

Rådgivende gulvlægger

Et gulv er ikke bare et gulv. Gulvet er med til at binde rummet sammen. Stilen i rummet skal hænge sammen med rummets anvendelse. Det retter gulv kan derfor gøre en verden til forskel. Derfor rådgiver vi dig selvfølgelig i valg af gulvtyper med tanke for stilen, og om det for eksempel er et badeværelse, køkken, kælderrum eller et stort butikslokale, vi skal lægge gulvet i.

Er du interesseret i at vide, hvilke gulvtyper vi lægger – se alle gulvene her. Finder du ikke et gulv, der passer din stil, kontakt os gerne , så finder vi en løsning.

Entreprise

Hos Skærbæk Gulvbelægning tager vi også entrepriseopgaver, hvor vi koordinerer hele opgaven fra start til slut. Vi samarbejder med lokale tømrer og murer, og det betyder, at du kan nøjes med at tale med én person, så sørger vi for at sætte opgaverne i gang, så de lever op til dine behov, og du får netop det gulv, du drømmer om.

Få det perfekte gulv

Skal vi hjælpe dig med nyt gulv i hjemmet eller virksomheden?