Vinylgulve

Kombiner design og funktion

Vinylgulv

Hos Skærbæk Gulvbelægning oplever vi tit, at vinylgulvet er en favorit blandt vores kunder. Kernen i vinylgulve består af PVC og glasfiber, og det gør det ekstremt hårdfør.

Vinylgulvet er praktisk med en slidstærk og ofte blød, naturtro overflade, der gør, at gulvet egner sig perfekt til mange af hjemmets rum som entre, stue, soveværelse eller køkken.

Ønsker du en kombination mellem funktion og design, giver vinylgulvet dig mange muligheder. Når først gulvet er lagt, er vinylen i en travl hverdag hurtig og nem at rengøre. Samtidig er det lyddæmpende, og det gør det også ideelt til et rum med meget trafik.

Afhængigt af hvad du fortrækker, fås vinylgulve i mange forskellige designs, som både planker og fliser, med kliksystem, ruller til vådrum og også limning. Der er også nogle, der især er velegnede til gulvvarme.

Går du med tanker om at få lagt nyt gulv, men er du i tvivl, om hvad du skal vælge? Vi rådgiver dig om valg af materialer, farver og design, så du får netop det gulv, der passer til dine behov og rummets stil.